fbpx

Telefonszám: +36 (30) 418 6563 | E-mail cím: kapcsolat.ab@gmail.com

Egy hatékony és környezetbarát fűtési megoldás

Az okos választás: rúd alakú fabrikett

Európa legnagyobb gyártójától - Garantált Minőség

Üdvözöljük a fabrikett világában!

Budapesti telephelyünkön személyesen vásárolhat, vagy kiszállítunk az ország egész területén!
Naprakész kapcsolat!

Jó minőség, megfizethető árak

Az Ön Választása!

  • Kiváló minőségű fabrikett: Hőértéke és tisztasága páratlan a piacon. Hatékony és környezetbarát fűtést biztosít.

  • Megfizethető árak: Nálunk nem kell választania a minőség vagy az ár között.
    Számíthat ránk, hogy a legjobb áron kapja meg a legjobb terméket.

  • Takarékosság: A fabrikett jó minősége és hosszú élettartama azt jelenti, hogy kevesebbet költ fűtésre, és többet takaríthat meg hosszú távon.

Európa legnagyobb gyártójától

Garantált Minőség!

Beszállítónk Európa legnagyobb fabrikett gyártója, ezért termékeink a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. Több évtizedes tapasztalattal és elkötelezettséggel rendelkeznek a kiváló minőség iránt.

Ajándék fabrikett

Próbálja ki, mielőtt döntene!

Most,  ingyen biztosítunk Önnek 2 darab fabrikett rudat.
Nincs más dolga, mint vegye fel velünk a kapcsolatot – látogasson el személyesen telephelyünkre, vagy akár házhoz szállítással is kérheti.

Abban az esetben ha házhoz kéri a terméket, csak a postaköltséget kell állnia.

Még kedvezőbb ajánlatok

Nagy mennyiségben még kedvezőbb árat biztosítunk.

Ha nagyobb mennyiségű fabrikettet szeretne vásárolni, ne habozzon!
3 raklaptól nagykereskedelmi árat kínálunk, hogy még inkább megkönnyítsük a fűtési igényeinek kielégítését.

További kedvezményeinkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nézze meg hogyan készül:

Környezetbarát a fabrikett?

IGEN!

A fabrikett környezetbarát fűtési megoldás, mert az előállítása és használata során számos pozitív hatással van a környezetre. 

Újrahasznosított faanyagok felhasználása: A fabrikettek gyártásához olyan faanyagokat használnak fel, amelyek már nem alkalmasak más célra. Ezek a faanyagok lehetnek faforgácsok, fűrészlé vagy más faipari melléktermékek. Az ilyen anyagok újrahasznosítása csökkenti az erdőirtást és a fafeldolgozás negatív környezeti hatásait.

Szén-dioxid kibocsátás csökkenése: A fabrikett égetése során kevesebb szén-dioxid szabadul fel a légkörbe, mint például a hagyományos fa vagy a szén égetésekor. Ennek oka, hogy a fabrikettek alacsonyabb nedvességtartalommal érkeznek a felhasználóhoz, és hatékonyabban égnek el, ami kevesebb szén-dioxid kibocsátását eredményezi.

Hőhatékonyság: A fabrikett kiváló hőátadást biztosít, így kevesebb fabrikettre van szükség a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Ezáltal csökken az energiafelhasználás és a környezeti terhelés.

Kevesebb szilárd hulladék: A fabrikettek előállítása során a faanyagokból kevesebb hulladék marad vissza, mint például a fa darabolásakor vagy a fűrészpor készítésekor. Ez csökkenti a szilárd hulladéklerakók terhelését és a lerakott faanyagok lebomlásából eredő metán kibocsátást.

Nem veszélyezteti az élőhelyeket: A fabrikett előállítása során nem igényel az erdők kivágását vagy az élőhelyek pusztítását, mivel olyan faanyagokat használnak fel, amelyek már nem alkalmasak más célra.

Összességében a fabrikett környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos fűtési módszerekhez képest, amelyek nagyobb környezeti terhelést okozhatnak. A hatékonyságának és az alacsony szén-dioxid-kibocsátásának köszönhetően a fabrikett egy fenntarthatóbb fűtési megoldás, amely hozzájárulhat a környezetvédelemhez és az erőforrások megőrzéséhez.

Scroll to top